keskiviikko 21. marraskuuta 2012

NAISTEN KERHO
            2012

Keittopohja sai hautua kauan.
Riisinuudelit.

Opastus syömäpuikkojen käyttöön.

Mirela


Valmis annos

Johanna opastaa Thuy:ta reseptin kirjoittamisessa.
PHỞ  BÒ

Osa reseptistä.
Vietnamese Pho Recipe: Bef Noodle Soup. 
http://steamykitchen.com/271-vietnamese-beef-noodle-soup-pho.html

Kiitos vietnamilaiset naiset!

 Meillä oli mukava ilta :) Me teimme Vietnamin kansallisruokaa, nimeltään on PHO. Keiton voi valmistaa niin naudanlihasta kuin kanasta. Annos kootaan aina jokaiselle ruokailijalle erikseen. Kulhon pohjalle nostetaan riisijauhoista valmistettua kypsää nuudelia, pinnalle laitetaan suikaloitua lihaa tai kanaa, sekä ripotellaan reilusti tuoretta korianteria.
 Viimeisimmäksi päälle kaadetaan kuuma liemi, jossa maistuu tähtianis, muskottipähkinä ja inkivääri.
Jokainen ruokailija maustaa oman annoksensa vielä makunsa mukaan kalakastikkeella ja vahvalla chilikastikkeella.
Suomessa tuoreita yrttejä ja muita raaka-aineita voi hankkia etnisistä kaupoista.
Ruoka syödään puikoilla ja lusikalla. PHO onnistui hyvin, maku oli aivan sama kuin kotona Vietnamissa valmistettu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti