2012
Keittopohja sai hautua kauan. |
Riisinuudelit. |
Opastus syömäpuikkojen käyttöön. |
Mirela |
Valmis annos |
Johanna opastaa Thuy:ta reseptin kirjoittamisessa. |
Osa reseptistä. |
http://steamykitchen.com/271-vietnamese-beef-noodle-soup-pho.html
Kiitos vietnamilaiset naiset!
Meillä oli mukava ilta :) Me teimme Vietnamin kansallisruokaa, nimeltään on PHO. Keiton voi valmistaa niin naudanlihasta kuin kanasta. Annos kootaan aina jokaiselle ruokailijalle erikseen. Kulhon pohjalle nostetaan riisijauhoista valmistettua kypsää nuudelia, pinnalle laitetaan suikaloitua lihaa tai kanaa, sekä ripotellaan reilusti tuoretta korianteria.
Viimeisimmäksi päälle kaadetaan kuuma liemi, jossa maistuu tähtianis, muskottipähkinä ja inkivääri.
Jokainen ruokailija maustaa oman annoksensa vielä makunsa mukaan kalakastikkeella ja vahvalla chilikastikkeella.
Suomessa tuoreita yrttejä ja muita raaka-aineita voi hankkia etnisistä kaupoista.
Ruoka syödään puikoilla ja lusikalla. PHO onnistui hyvin, maku oli aivan sama kuin kotona Vietnamissa valmistettu!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti