maanantai 8. huhtikuuta 2013

Meikkikutsut Inkassa - emäntänä Carmen

Carmen Guaman emännöi maanantaina 8.4.2013 Oriflame-kutsuja Inkassa. Carmen, miten olet lähtenyt mukaan Oriflame-toimintaan?
Tämä on uusi asia! Vasta maaliskuun alusta - eli vasta kuukauden. Tittelini on Oriflame-edustaja. "Emoni" ja ryhmän vetäjäni on Tarja Yli-Heikkuri. Tarjan tehtävänä on tutustuttaa minua tähän Oriflame-toimintaan niin että pääsen alkuun omassa myyntityössäni.

Mistä sitten sait innostuksen lähteä mukaan?
Tarkoitukseni oli alunperin vain tilata itselleni tuotteita.. Maatalouslomittajana ihoni on välillä koetuksella, aina pitää käydä suihkussa. Ystäväni suositteli ihovoidetta ja se oli se, mitä halusin alunperin lähteä tilaamaan. Lopputulos oli, että päädyin itsekin myyntiesittelijäksi!
Olen innoissani! Odotan muutakin toimintaa mitä tämä tuo mukanaan, esimerkiksi meikkikurssille osallistumista.

Tänään on ollut ensimmäinen esittely-iltani! Jännittää, sillä tuotteita on paljon ja tämä on vielä uutta minulle. Onneksi nyt ensimmäisellä kerralla Tarja on tässä tukenani.


Jännittää!


Quynh meikattavana

Uutta opeteltavaa on paljon, mutta pidän opiskelusta ja nautin uusien asioiden opettelusta.

Mitä toivot kosmetiikkaesittelijän uraltasi? Mitä suunnitelmia sinulla on?
Olen innostunut tästä meikkausalasta. Kotimaassa Ecuadorissa on tietysti jotain samanlaista, mutta tuskin mitään ihan vastaavaa. Toivon, että saisin paljon uusia ystäviä ja rohkeutta. Ja toivon itsenäisyyttä. Toivon, että voisin olla avoimempi muillekin - en halua mitään pakkomyyntiä, vaan odotan innolla että pääsen esittelemään tuotteita ja tapaamaan uusia ihmisiä. 

Jatkossa Carmenin voi pyytää kutsuille emännäksi esittelemään Oriflamen tuotteita. Ajokortin ansiosta emännöinti koko Suupohjan alueella onnistuu. Kutsut pidetään suomenkielellä, tottakai.
Halutessa kutsujen esittelyt toki onnistuvat espanjaksi - tässä vinkki espanjan kieltä opiskeleville!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti